Je bent nu hier: Home > Actueel

 

 

Blij worden > Luisteren naar je klanten


Nieuwsbrief > Altijd blij

Wilt u op de hoogte blijven? Onze nieuwsbrief maakt u iedere maand weer blij. Geen stoffige verhalen maar inspirerende tips, tricks en weetjes.

> Ja, stuur mij die blije nieuwsbrief!


Wijsheid > Niet twijfelen, doen!

'Ik hou van blije gezichten'

10-02-12

Image

Al meer dan tien jaar is Voorwaarde expert op het gebied van klantbeleving en klantmanagement. Met als enige doel mensen blij te maken. Je moet wel een ijskonijn zijn, wil je niet ontdooien bij het aanstekelijke enthousiasme van directeur Léonie Vermeulen, die ook privé graag een steentje bijdraagt aan een betere wereld.
 Lees meer
Houd je klanten vast in 2012!

27-01-12

ImageAls ZZP’er moet je zuinig zijn op je klanten. Die ene kerstkaart kan het verschil maken tussen wel of geen opdracht in 2012. Dat het komende jaar niet makkelijk gaat worden, staat vast. Des te meer reden om extra te investeren in bestaande klanten. Klanten werven is één, klanten behouden is twee.

 Lees meer
Boze demonstranten? Boze klanten bedoel je!

11-11-11

Image‘We are the 99 procent, we are the 99 procent!’, het is dé kreet van de Amerikaanse protestbeweging Occupy Wall Street. De demonstranten protesteren tegen de hebzucht van Wall Street en andere grote financiële instellingen. Occupy weet wereldwijd ondertussen tienduizenden mensen op de been te brengen. 

 Lees meer
Pagina: 1 2 3 > laatste

 

 

   


© Voorwaarde 2011. Alle rechten voorbehouden.